Om oss

Emelie Karlsson

Salong Två Systrar - Din frisör i Helsingborg - Emelie Karlsson

Jag studerade frisörprogrammet på Petri gymnasieskola i tre år, därefter hyrde jag stol med handledning mot mitt gesällbrev som jag tog i november 2009.

Sommaren 2010 öppnade jag min första Salong på Miatorp i Helsingborg, Salong Två systrar tillsammans med min syster. Efter ca fem år i vår första lokal var det dags för en ny utmaning för mig.

2014 öppnade jag Salong Två Systrar i nya ljusa fräscha lokaler och kunderna blev allt fler.

År 2019 tog jag mitt mästarbrev och utökade lokalen för att kunna ta emot utbildningar och elever. Vi har idag en etablerad kundkrets och tycker fortfarande det är lika roligt med stamkunder och när nya kunder hittar till oss.

Jag har under åren utbildat mig inom det mesta, masterclass inom färg och balayage, trådning, barberare, uppsättningar, makeup och mycket mer.

Våren 2020 utbildades jag till färg & extensions tekniker i Finland och i Amsterdam och idag utbildar jag frisörer för Parfum Lombard Ab med märkena Keune Haircosmetics & Simply Natural.

Mina framtidsplaner tar aldrig slut, alltid något nytt på gång i salongen och något att utbilda mig inom. Jag tycker det är extra roligt med färg, herrklipp och extensions och skulle nog säga att bröllop är en av mina specialiteter. Jag har lätt för att förstå kunden och dess önskemål och nöjer mig inte förrän kunden är helt nöjd med mitt arbete. För mig är det otroligt viktigt att jag och kunden skapar en trygg, avslappnad relation och såklart har roligt längs vägen. Det ska vara roligt att gå till frisören och något man längtar till!

Varmt välkommen till salongen 🤍

Tua Holmgren

Salong Två Systrar - Din frisör i Helsingborg - Tua Holmgren

Jag utbildade mig till frisör på Helsingborgs lärlings gymnasium och va färdig sommaren 2021. Nu hyr jag stol här på Salong Två Systrar.

Innan jag började hyra stol så har jag varit praktikant här i tre år och haft praktik tre dagar i veckan. Min frisörutbildning bestod mestadels av praktik så jag har lärt mig det mesta här på salongen.

Mina mål är att kunna försörja mig på det jag tycker är roligast, jag vill även vidarutbilda mig i mitt yrke så jag kan ta mitt gesällbrev.

Jag tycker om att vara social och träffa nya människor.

Jag tycker det är extra roligt med färgningar och klippningar.

Varmt välkomna till min stol / Tua

Boka tid Emelie
Boka tid Elev
Boka tid Tua